Doppensparen Flevoland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het inzamelen van plastic doppen voor de blindengeleidehonden in Flevoland. Wij zamelen hier plastic doppen in voor de kngf blindengeleidehonden .

Doppen verzamelen voor KNGF in De Uiterton.

Met het inzamelen van de plastic doppen steunt de woonzorg locatie de Uiterton de  KNGF Geleidehonden. Dat allemaal in Flevoland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoekt u een inleverpunten in Nederland word dan lid van onze facebook pagina. Wij hebben neer dan 800 inlever adressen voor doppen n Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willem hoopt dat het doppen regent in Wesepe voor de opleiding van geleidehonden Willem Groot Zwaaftink uit Heeten opent op zaterdag 12 mei een inzameldepot van plastic doppen in de dierenwinkel van Wesepe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Flevoland zijn er steeds meer inzamelpunten voor de doppenactie dus doe mee.

 

 

Bij recycleperron Almere Poort kunnen sinds kort plastic doppen worden ingeleverd. De opbrengst van de doppen is bestemd voor KNGF Geleidehonden. Wethouder Frits Huis gooide vrijdag een vuilniszak vol met doppen in de container en opende hiermee de doppencontainer officieel. .

 

 

Inzamelacties voor de kngf geleidehond Flevoland loopt goed zo zamelen wij in voor geleidehonden voor de opleiding van een pup. Deze kosten bedragen voor hun complete opleiding bedraagt meer dan 35.000,00 .